La 20 septembrie, în incinta Palatului Republicii a avut loc cea de a şasea ediţie a prezentării de modă Fashion Walk 2014 – cel mai important eveniment al toamnei curente în domeniul modei din Republica Moldova, care s-a desfășurat sub sloganul «Din Inimă. Fall in Love». La acest eveniment au participat 32 de branduri moldovenești de succes, printre care se numără și compania Hîncu.

Fiecare sezon al campaniei «Din Inimă. Branduri de Moldova» începe cu prezentarea de modă Fashion Walk. Acest eveniment a fost organizat de Clubul Internaţional al Femeilor, în parteneriat cu Proiectul Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) CEED II şi Asociaţia Patronală a Industriei Uşoare din Moldova (APIUS), fiind menit să ajute designerilor din Moldova să-și promoveze creațiile și să aducă brandurile autohtone mai aproape de consumatorii locali.

În calitate de „ambasadori ai brandurilor” pentru prezentarea colecțiilor designerilor autohtoni în anul curent au fost alese Monica Babuc, Ministrul Culturii, Ingrid Tersman, ambasadoarea Suediei în Moldova, şi Mary Moser, soţia ambasadorului SUA în Moldova.