La finele toamnei, brandul Hîncu a participat (și a câștigat!) la noul proiect al site-ului allfun.md – seria de Fashion battles ale asociației de branduri autohtone «Din Inimă. Branduri de Moldova».

Pentru a răspunde la întrebarea: „Poate fi găsită oare în Republica Moldova încălțăminte pentru bărbați, elegantă și de calitate?”, reprezentanții allfun.md au vizitat magazinele firmelor autohtone Hîncu și Tiras. Acolo au găsit încălțăminte demnă sub toate aspectele – modele elegante, practice și accesibile ca și preț. Pentru a decide care este cel mai relevant și de succes model, allfun.md a propus vizitatorilor site-ului să voteze pentru unul modelele preferate și să aleagă câștigătorul respectivului duel al pantofilor.

Modelul brandului Hîncu, care a participat la Fashion battle reprezintă pantofi confortabili de culoare albastru-închis cu talpă contrastantă. Aceștia sunt potriviți pentru acei bărbați, care au adoptat un stil de viață activ, preferă stilul și confortul. Modelul este accesibil în două culori clasice – albastru și negru, iar talpa contrastantă se încadrează perfect în orice stil, devine un element important al ținutei dumneavoastră, țintește asupra dumneavoastră atenția celor din jur  și redă culoare existenței cotidiene. Prețul modelului – 870 lei.

Allfun.md